Compromís demana a Fabra que "done la cara" i "deixe el Senat per decència" després de la declaració de Crespo
Compromís demana a Fabra que "done la cara" i "deixe el Senat per decència" després de la declaració de Crespo COMPROMÍS AL SENAT

Mulet ha exigit a Fabra en un comunicat "les explicacions que els ciutadans, i fins i tot també els seus votants, mereixen", després de les declaracions del 'número' dos de la trama Gürtel, Pablo Crespo, en el juí d'aquest divendres pel presumpte finançament il·legal del PP, on ha reconegut que el PPCV -llavors liderat per Francisco Camps- va pagar amb diners en negre els esdeveniments i actes electorals de les campanyes municipals i autonòmiques de 2007 i de les generals de 2008 que van contractar amb l'empresa Orange Market.

El dirigent de Compromís ha posat el focus en què "Crespo ha reconegut pagaments en B en el PP i facturació falsa als empresaris perquè pagaren actes electorals, com la campanya de Fabra", una cosa que ha titlat d'"indecent i il·legal".

El portaveu de la coalició valenciana ha asseverat que "la corrupció del PP estava en tots els llocs". "En Fitur o fent delictes electorals en els quals empreses privades pagaven les seues despeses, una cosa prohibida per Llei", ha postil·lat.

DEMANA A BONIG QUE DISSOLGA EL PPCV

En la mateixa línia, ha reclamat que la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, "hauria de fer un pas al capdavant, dissoldre la formació i demanar disculpes per la corrupció d'eixos anys, en els quals ella i nombrosos càrrecs, entre ells l'executiva del PP, van consentir de forma activa o passiva tantes il·legalitats com les quals s'estan coneixent".

"Ens produeix enrogiment llegir tot açò i esperem que Mariano Rajoy aprofite la seua visita a Castelló per a prendre mesures, encara que poques esperances tenim de qui apareix en els papers de Bárcenas d'una forma tan clara. Ni veuen, ni parlen, ni senten, com si la corrupció no existira", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.