Comunitat Valenciana

La CEV recolza a Ribera Salud davant "l'ofensiva" que suposen les esmenes a la Llei de Salut presentada en les Corts

  • El president de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV), Salvador Navarro, ha expressat el seu respatler a Ribera Salud -empresa associada a aquesta entitat-, davant "l'ofensiva contra el lliure exercici de l'activitat empresarial i la competència que s'ha materialitzat amb la presentació de les esmenes de Compromís i Podem a la Llei de Salut de la Comunitat Valenciana".
Salvador Navarro i Alberto de Rosa
Salvador Navarro i Alberto de Rosa
CEV
Salvador Navarro i Alberto de Rosa

Navarro ha mantingut aquest divendres una reunió amb el conseller delegat de Ribera Salud i president de la Comissió de Cooperació Públic Privada (CPP) de la CEV, Alberto de Rosa, segons informa el col·lectiu empresarial a través d'un comunicat.

En la trobada, ha expressat el seu respatler a Ribera Salut davant el que considera "una ofensiva contra el lliure exercici de l'activitat empresarial i la competència que s'ha materialitzat amb la presentació de les esmenes de Compromís i Podem a la Llei de Salut de la Comunitat Valenciana".

L'esmena, recorden des de la CEV, presentada divendres passat en Les Corts, estableix que cap persona física o jurídica podrà disposar de més del 40% de les accions o participacions de les empreses que gestionen i presten servicis sanitaris en la xarxa pública de salut. La seua presentació coincideix en el temps amb el tempteig que duu a terme Ribera Salud per a fer-se amb les accions de l'asseguradora DKV en l'Hospital de Denia on Ribera Salud ja disposa del 35% de les seues accions.

Per tant, argumenten, "l'esmena atenta directament contra el lliure exercici de l'activitat empresarial del grup i ens situa, una vegada més, en un escenari d'inseguretat jurídica que no passa inadvertit a inversors forans i de la pròpia Comunitat Valenciana i que en gens beneficia, per tant, a la millora econòmica i social del nostre territori".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento