Comunitat Valenciana

Un regidor de Paiporta, primer home 'trans' amb responsabilitat de govern a la Comunitat Valenciana

  • Guillem Montoro prendrà possessió dijous que ve 25 de gener del seu càrrec com a nou regidor de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Paiporta (València), un fet que segons ha assegurat el consistori és "històric" perquè suposa "tot un pas avant en la visibilización i la conquesta d'espais públics" per part del col·lectiu LGTBI, atés que es tracta del primer home 'trans' que serà regidor en la història de les institucions públiques valencianes.
Guillem Montoro, concejal de Paiporta (Valencia).
Guillem Montoro, concejal de Paiporta (Valencia).
AJUNTAMENT DE PAIPORTA
Guillem Montoro, concejal de Paiporta (Valencia).

Així ho ha assenyalat l'Ajuntament en un comunicat, en el qual ha assenyalat que és també "una de les primeres persones d'aquesta condició que es converteix en càrrec públic en tot l'Estat espanyol". Dimarts que ve compareixerà en roda de premsa en el consistori.

Montoro entra en l'equip de govern per Compromís en substitució d'Encarna Signes, que va renunciar a la seua acta de regidora en la sessió plenària del passat mes de desembre per motius personals.

El nou regidor té 22 anys i és Tècnic en Atenció Sociosanitària i Tècnic Superior en Promoció d'Igualtat de Gènere. Té, així mateix, una llarga trajectòria com a activista pels drets del col·lectiu LGTBI, ha sigut coordinador provincial de la Fundació Daniela i s'ha encarregat de proporcionar assessorament, atenció i orientació a menors i joves transsexuals i a les seues famílies.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento