Comunitat Valenciana

Air Nostrum buscarà tripulants de cabina de passatgers divendres que ve a València

  • Air Nostrum, l'aerolínia franquiciada d'Iberia per a vols regionals, buscarà nous tripulants de cabina de passatgers per a la seua plantilla en un procés de selecció divendres que ve a València.
Air Nostrum
Air Nostrum
AIR NOSTRUM
Air Nostrum

Les entrevistes amb els candidats tindran lloc en l'hotel NH Center de València a partir de les 09.30 hores. A més, responsables de l'empresa assistiran a una jornada de portes obertes per a oferir una visió interna de la companyia i de les característiques del treball en ella, segons ha indicat l'aerolínia en un comunicat.

Els interessats a assistir als processos de selecció hauran d'introduir prèviament el seu curriculum vitae (CV) en la web d'Air Nostrum i inscriure's en l'oferta de jornada de portes obertes. Es precisa bon nivell d'anglés.

En acudir a l'entrevista en l'hotel, els aspirants han d'aportar dos fotos de grandària carnet i una de cos sencer, una fotocòpia del Document Nacional d'Identitat (DNI) o, si calguera, el permís de residència i treball, tres còpies del CV i una certificació dels estudis cursats.

Els qui superen l'entrevista personal i les proves psicotècniques tindran la possibilitat de realitzar un curs específic de mes i mig en el qual rebran la formació amb la qual aconseguiran el certificat de vol juntament amb les habilitacions que els permetran realitzar la seua tasca en les diferents aeronaus de la companyia.

Air Nostrum realitza quasi 77.000 vols anuals, amb més de quatre milions de passatgers. Treballa per al Grup Iberia sota la marca Iberia Regional Air Nostrum, factura 425 milions d'euros i compta amb prop de 1.400 empleats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento