Comunitat Valenciana

Trobat el ganivet utilitzat per a l'assassinat d'un home en un garatge a Patraix (València)

  • La Policia Nacional ha trobat el ganivet que hauria sigut utilitzat en l'assassinat d'un home el passat mes d'agost en un pàrquing en el barri valencià de Patraix, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació.
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional
ARCHIVO
Cotxe de la Policia Nacional

La passada setmana els agents van detindre la dona de l'home assassinat com coautora del crim, així com un home company de treball d'aquesta com a presumpte autor material de l'apunyalament, segons va informar Prefectura en un comunicat.

La víctima era un home de 36 anys que va morir a causa de huit punyalades en el tòrax el 16 d'agost de 2017 en un garatge de València situat en el carrer Calamocha.

La Policia va obrir una investigació després de la troballa del cos i va descartar el robatori com a mòbil. Es va centrar a l'entorn de la víctima, ja que pel que sembla la violència de l'atac i altres indicis apuntava al fet que l'autor o autors estarien esperant la víctima per a acabar amb la seua vida per sorpresa, per la qual cosa es van centrar en la seua esposa i un company de treball d'aquest.

Els agents van esbrinar que l'autor havia esperat a la víctima acatxat en el garatge al costat del seu cotxe, a l'hora que anava a treballar, i va ser atacat ràpidament.

Després d'una llarga i dificultosa investigació, els policies van detindre dimecres passat la dona de la víctima i un home, com coautora i presumpte autor material de l'apunyalament, respectivament. Els arrestats tenen 27 i 47 anys i són d'origen espanyol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento