Comunitat Valenciana

Montón destaca que el TSJCV confirma que la reversió de l'Hospital d'Alzira està "planificada amb seguretat jurídica"

  • La consellera de Sanitat Universal, Carmen Montón, ha destacat aquest dijous que la resolució del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) "torna a confirmar" que la reversió del departament de la Ribera s'està efectuant conforme a un "procés amb seguretat i d'una manera planificada".
Hospital de la Ribera, a Alzira
Hospital de la Ribera, a Alzira
ARCHIVO
Hospital de la Ribera, a Alzira

Montón, després de presentar el centre de salut i d'especialitats del nou espai sanitari Campanar-Ernest Lluch, ha reiterat per açò la seua "satisfacció" per la resolució del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que torna a rebutjar la suspensió cautelar de la decisió de la conselleria de revertir la concessió sanitària del departament de la Ribera una vegada finalitze el contracte l'1 d'abril de 2018.

Sobre aquest tema, ha destacat que aquest procés s'està abordant amb "total normalitat" seguint el full de ruta previst en les normes de reversió.

"Queden entorn de 70 dies perquè el departament d'Alzira siga de gestió pública directa i retornar així al públic el que el PP va privatitzar", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento