Montón, "satisfeta" amb la resolució del TSJCV sobre l'Hospital d'Alzira, insisteix en una reversió "transparent"
Montón, "satisfeta" amb la resolució del TSJCV sobre l'Hospital d'Alzira, insisteix en una reversió "transparent" CONSELLERIA DE SANIDAD

Montón ha indicat en un comunicat que la planificació del seu departament "segueix el seu curs" i "cobrint les etapes que portarà a la integració del departament de la Ribera a la xarxa pública a través de la gestió directa".

La consellera ha insistit que el procediment de reversió del departament "s'està duent a terme de forma regulada, ordenada, planificada i transparent". A més, ha agregat, la resolució "permetrà seguir amb normalitat amb els temps fixats per a la tornada a la gestió pública directa del departament".

Així mateix, ha recordat que al setembre de 2016, amb any i mig d'antelació, ja es va anunciar que el contracte no es renovaria, i a la fi de març de 2017, un any abans de la fi del contracte, la Conselleria va enviar a l'empresa concessionària les normes de reversió, una sèrie d'instruccions detallades amb la informació -relativa al personal, contractes amb proveïdors, sistemes informàtics- que havia de remetre per a garantir la normalitat en la transició del model privat al públic.

Consulta aquí más noticias de València.