Montón, "satisfeta" amb la resolució del TSJCV sobre l'Hospital d'Alzira, insisteix en una reversió "transparent"

  • La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, ha mostrat la seua "satisfacció" per la resolució del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que torna a rebutjar la suspensió cautelar de la decisió de la Conselleria de revertir la concessió sanitària del departament de la Ribera una vegada finalitze el contracte l'1 d'abril de 2018.
Carmen Montón, consellera de Sanitat
Carmen Montón, consellera de Sanitat
CONSELLERIA DE SANIDAD

Montón ha indicat en un comunicat que la planificació del seu departament "segueix el seu curs" i "cobrint les etapes que portarà a la integració del departament de la Ribera a la xarxa pública a través de la gestió directa".

La consellera ha insistit que el procediment de reversió del departament "s'està duent a terme de forma regulada, ordenada, planificada i transparent". A més, ha agregat, la resolució "permetrà seguir amb normalitat amb els temps fixats per a la tornada a la gestió pública directa del departament".

Així mateix, ha recordat que al setembre de 2016, amb any i mig d'antelació, ja es va anunciar que el contracte no es renovaria, i a la fi de març de 2017, un any abans de la fi del contracte, la Conselleria va enviar a l'empresa concessionària les normes de reversió, una sèrie d'instruccions detallades amb la informació -relativa al personal, contractes amb proveïdors, sistemes informàtics- que havia de remetre per a garantir la normalitat en la transició del model privat al públic.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento