Comunitat Valenciana

Puig: "S'ha prostituït en certa mesura la democràcia perquè s'han guanyat eleccions de manera il·lícita"

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que la celebració del juí pel finançament irregular del PPCV en el cas Gürtel i les revelacions que s'estan fent públiques revelen que "s'ha prostituït en certa mesura la democràcia perquè s'han guanyat eleccions de forma il·lícita".
Ximo Puig en imatge d'arxiu
Ximo Puig en imatge d'arxiu
Europa Press
Ximo Puig en imatge d'arxiu

Puig, que ha fet aquestes declaracions preguntat pels mitjans en Fitur, ha afirmat que amb el juí "estem davant la constatació del que ha sigut un sistema de funcionament en el qual s'han produït enormes irregularitats".

El president ha apuntat que volen que se celebre el juí "amb normalitat, que hi haja sentència i que el PP assumisca el que no ha assumit fins al moment, que són responsabilitats polítiques i que després la Comunitat Valenciana torne al que ha sigut sempre, una terra de gent honrada, que representa el millor de tota Espanya".

"Volem superar aquesta hipoteca reputacional que tenim i que es veu clarament que no té res a veure el 'modus operandi' del PP amb la realitat de la Comunitat Valenciana", ha insistit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento