Detingut un home per envestir amb el seu vehicle a diverses persones en la porta d'un bar a Senyera
Detingut un home per envestir amb el seu vehicle a diverses persones en la porta d'un bar a Senyera GUARDIA CIVIL

Els agents de Vilanova de Castelló van tindre coneixement d'aquest atropellament múltiple, registrat sobre les 4.30 hores del 14 de gener, i van iniciar un operatiu juntament amb la Policia Judicial de Sueca per a detindre aquesta persona i aclarir el succeït.

Fruit de les gestions i del dispositiu de cerca, els agents van detindre eixe mateix dia, sobre les 8 hores, un home de 29 anys i de nacionalitat espanyola per la seua implicació en delictes d'homicidi en grau de temptativa i un delicte de danys.

El detingut va emprendre la marxa des de l'inici del carrer sobrepassant la marquesina exterior per a impactar a gran velocitat amb les taules i cadires instal·lades en l'exterior i arribant a colpejar a una de les víctimes en les cames, causant-li greus lesions en les cames. Posteriorment va tirar marxa arrere amb la finalitat de tornar a avançar sobre aquestes mateixes persones en comprovar que dos d'elles havien pogut esquivar-ho. Va impactar amb un vehicle estacionat en els voltants causant-li danys en la part frontal.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat d'Instrucció número 2 d'Alzira.

Consulta aquí más noticias de València.