Comunitat Valenciana

ANPE exigeix la publicació "immediata" de la normativa de jornada contínua

  • El sindicat docent ha exigit a la Conselleria d'Educació que "publique de forma immediata la normativa que regula la jornada contínua establint condicions justes i democràtiques i adaptada als reptes educatius plantejats pel segle XXI".
Votació en un centre sobre la jornada contínua
Votació en un centre sobre la jornada contínua
GVAEDUCACIÓ
Votació en un centre sobre la jornada contínua

Així mateix, l'organització reclama a la Direcció general de Política Educativa que per a aquest curs s'atenga la seua reivindicació i es prorrogue el termini de sol·licitud, amb l'objectiu que els centres, una vegada publicada la normativa, disposen de temps suficient per a adaptar els seus projectes als requisits establits per la mateixa.

En un comunicat, ANPE expressa la seua "profunda indignació davant els constants obstacles amb els quals es troben les comunitats educatives que desitgen sol·licitar la implantació de l'horari intensiu".

"Hem traslladat el malestar dels centres, sumits en una contínua incertesa sobre terminis, condicions i requisits establits per una normativa que l'administració, incomprensiblement, pareix totalment reticent a publicar", assenyalen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento