Comunitat Valenciana

Simple Minds encapçala el cartell del nou 4ever Valencia Fest, que se celebrarà al juny

  • Al festival, que se celebrarà els dies 29 i 30 de juny, actuaran també The Prodigy, Santiago Auserón i Sexy Sadie.
  • A més de música, s'oferiran activiats culturals en diversos espais i recintes de la ciutat, com tallers, exposicions i conferències.
  • Les entrades ja estan a la venda i en breu s'anunciarà el recinte en el qual es portaran a terme aquestes iniciatives.
La banda Simple Minds en una imatge d'arxiu
La banda Simple Minds en una imatge d'arxiu
ARCHIVO
La banda Simple Minds en una imatge d'arxiu

La música internacional "torna a València" a la fi de juny amb el nou festival 4ever Valencia Fest, que pujarà a l'escenari a Simple Minds, The Prodigy i Santiago Auserón + Sexy Sadie per a "retornar a la ciutat el seu lloc privilegiat en el panorama musical espanyol", destaca l'organització en un comunicat.

El certamen oferirà fins a vuit concerts durant el divendres i dissabte, 29 i 30 de juny, al costat d'activitats culturals en diversos espais i recintes de València. Les entrades estaran a la venda en TicketMaster i el recinte es confirmarà pròximament.

La programació musical es completarà amb conferències, tallers i exposicions, 'food trucks' amb cuina nacional i internacional i un mercat ambulant original d'artesans. La zona de concerts, "a la vora del Mediterrani", comptarà amb un 'beach club', zona vip i un àrea 'golden tiquet' amb 'front stage' i altres serveis.

En la seua primera edició, 4ever València Fest vol estrenar-se com "un homenatge a la ciutat i la seua gent", a més de per a celebrar el 30 aniversari d'"un dels directes més emblemàtics" a València: l'últim concert exclusiu de Simple Minds en la seua gira 'Alive&Kicking' en l'estadi del Levante.

Ara, la reconeguda banda escocesa torna a la capital del Turia amb nou disc sota el braç, 'Walk between worlds', que serà el divuité àlbum de la seua carrera i es publicarà el pròxim mes de febrer.

Al costat de Simple Minds, un altre dels noms confirmats és el veterà grup britànic The Prodigy. Pioners del 'big beat' i experts a unir rock i electrònica amb el seu característic estil punk, arriben amb un nou treball que veurà la llum pròximament i presentaran en 4ever Valencia Fest.

Santiago Auserón i Sexy Sadie

També està confirmat un dels més representatius artistes nacionals que van formar part de la cultura musical a València: Santiago Auserón, que en aquesta ocasió s'uneix a un altre grup rellevant de l'escena indie, Sexy Sadie, per a celebrar 35 anys de cançons en una actuació "única".

Amb aquest cartell, el festival està dirigit a un públic que busca "una experiència única i irrepetible a través de la cultura", mitjançant la combinació de música, sol, mar i gastronomia. "La millor música internacional torna a València amb el festival que necessitava des de fa anys i en un lloc idoni per a evadir-se i gaudir de dos dies inoblidables", destaquen els organitzadors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento