Comunitat Valenciana

La direcció de Ford condiciona un augment salarial a la reducció de l'absentisme o dels complements per baixa

  • La direcció de la planta d'Almussafes (València) de Ford ha condicionat un possible augment salarial per als seus treballadors a la reducció dels nivells d'absentisme laboral o dels complements econòmics per baixa que perceben els empleats.

L'empresa ha plantejat aquesta idea en la reunió de negociació del Pla de Competitivitat de Ford, que ha tingut lloc aquest dimecres, i que ha ajornat per a dilluns que ve la discussió sobre aquesta qüestió, segons han informat a Europa Press el portaveu d'UGT-Ford, Carlos Faubel.

Des del sindicat s'han posicionat en contra d'aquest plantejament i han instat l'empresa a pronunciar-se sobre la proposta que van realitzar al desembre, que buscava "mantindre el poder adquisitiu dels seus treballadors en la factoria d'Almussafes (València) i recuperar el pla de previsió per a la jubilació per a 4.500 empleats".

Les negociacions entre l'empresa i els representants dels treballadors continuaran aquest dilluns. Per a aquesta trobada, el portaveu ha exhortat a l'empresa a tractar la negociació del calendari de vacances en la planta de motors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento