Comunitat Valenciana

Els taxis de la Comunitat hauran d'acceptar pagament telemàtic a partir del 10 de gener

  • La llei dóna un termini de dos mesos perquè tots els taxis puguen realitzar el cobrament per aquest mitjà.
  • Per a la Federació Sindical del Taxi aquesta mesura "és necessària per a portar al sector cap a la modernitat que demanda la societat".
  • Això demostra "que aquest sector és dinàmic i flexible als nous temps i a les demandes dels seus usuaris", indiquen.
Taxi, taxistes
Taxi, taxistes
ARXIU
Taxi, taxistes

El 10 de gener de 2018 tots els taxis de la Comunitat Valenciana hauran de comptar amb els mecanismes per al cobrament telemàtic, segons estableix la nova Llei del Taxi de la Comunitat Valenciana en la disposició addicional quarta, en la qual dóna un termini de dos mesos perquè tots els taxis puguen realitzar el cobrament pels mitjans telemàtics.

Així ho ha indicat la Federació Sindical del Taxi de València i Província, que ha assenyalat en un comunicat que aquesta mesura "és necessària per a portar al sector cap a la modernitat que demanda la societat", amb ferramentes necessàries perquè qualsevol usuari puga pagar el servici aplicant les noves tecnologies, "demostrant que aquest sector és dinàmic i flexible als nous temps i a les demandes dels seus usuaris".

Per açò, la federació veu "necessari i positiu" aquest canvi que "permet millorar el servici i donar confiança" als ciutadans.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento