Comunitat Valenciana

Detingut un home de 46 anys per agredir la seua parella en ple carrer a València

  • La Unitat de Convivència i Seguretat de la Policia Local de València (UCOS) ha detingut aquest dilluns un home de 46 anys per presumptament agredir la seua parella, una dona de 28, en ple carrer, segons ha informat la Comissaria en un comunicat.

Els fets es van produir aquest dimarts quan a les 23.20 hores es va rebre una telefonada per una forta discussió en un cèntric carrer de València. Quan els agents es van presentar en el lloc, van trobar una dona en el sòl, "plorant i amb un atac d'ansietat", al costat d'ella hi havia un home que, segons va indicar, "no havia vist el succeït però estava assistint a la dona en veure l'estat en el qual es trobava".

Els agents van atendre la dona que els va indicar als agents que havia mantingut una discussió amb la seua parella i aquest li havia propinat un "fort colp en el rostre provocant que caiguera al sòl en presència", pel que sembla, d'un amic de tots dos que havia intentat intercedir en la discussió.

La seua parella, no obstant açò, ho va negar i va afirmar que "només l'havia apartat". La dona va ser assistida per una ambulància i traslladada a un hospital de la ciutat. "Va manifestar la seua intenció de denunciar els fets i va indicar que no era la primera agressió que havia patit. L'home va ser detingut i traslladat a dependències policials", han assenyalat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento