Puig xifra en uns 300.000 euros el robatori de material sanitari en l'Hospital General de Castelló
Puig xifra en uns 300.000 euros el robatori de material sanitari en l'Hospital General de Castelló GVA

Puig, a preguntes dels mitjans a Elx (Alacant), s'ha referit així a la denúncia davant la Policia que va presentar l'Hospital General de Castelló per un suposat robatori, el cap de setmana passat, de material de la unitat d'endoscòpies.

El robatori s'hauria produït en algun moment del cap de setmana i els autors s'han portat les sondes del material endoscòpic, fàcilment transportables i de major valor que els equips de grans dimensions. El centre disposa de més material i no s'ha vist afectat.

Sobre el cas, Ximo Puig ha dit que el robatori està en mans de la Policia, que és a qui és competent investigar-ho, ha mostrat la seua confiança en les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat i, per açò, s'ha mostrat "convençut" que "més prompte que tard s'aconseguirà saber qui han delinquit i s'actuarà en conseqüència".

Malgrat el robatori, fonts del centre van explicar aquest dilluns que no s'ha vist afectada l'atenció sanitària perquè l'hospital disposa de més material, i la policia científica ja ha anat al centre per a prendre mostres i investigar l'ocorregut. Els autors no han ocasionat desperfectes més enllà d'una porta forçada i un armari obert.

Consulta aquí más noticias de Alacant.