Comunitat Valenciana

La Policia Local situarà 51 vehicles i 219 agents en punts estratègics de la Cavalcada

  • En l’operatiu del consistori, que se suma al de la Policia Nacional, participaran 33 més que l’any passat.
  • Menguzzato explica que la mesura s’ha decidit perquè és un “esdeveniment que concentra cada any a més públic”.
  • La majoria dels efectius de l'especial, 83 agents, s'encarregaran de la vigilància d'itineraris i façana de l'ajuntament.
Agente de la Policía Local de València.
Agente de la Policía Local de València.
POLICÍA LOCAL DE VALÈNCIA
Agente de la Policía Local de València.

La Regidoria de Protecció Ciutadana ha establit un dispositiu especial de seguretat per a la celebració de la cavalcada de Reis Mags del pròxim dia 5. Un total de 219 policies, entre comandaments i agents -33 més que l'any passat- vetlaran per que la celebració es desenvolupe "amb tota normalitat". A més, l'operatiu preveu distribuir un total de 51 vehicles policials en accessos i punts estratègics del recorregut.

Tal com ha explicat la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, s'ha decidit incrementar el nombre d'efectius perquè "es tracta d'un esdeveniment que concentra cada any a més públic i hem de respondre a aqueix desafiament amb el dispositiu més complet que puguem preparar". Menguzzato ha qualificat de "fonamental" la distribució de mig centenar de vehicles policials en el recorregut com a elements se seguretat.

El dispositiu especial de la Policia Local és de 115 agents, que se sumen als 104 del servei ordinari, la qual cosa suposa un operatiu total de 219 policies. La majoria dels efectius de l'especial, 83 agents, s'encarregaran de la vigilància d'itineraris i façana de l'ajuntament; altres 20 vetlaran per la seguretat en el lliurament de joguets en el consistori.

Els dotze agents restants de reforç corresponen al torn de la nit. A més, s'ha previst que tretze comandaments de la Policia Local treballen en l'itinerari previst, en el port i en el CECOR.

El dispositiu es completa amb els catorze agents del servei ordinari que atendran la recepció dels Reis Mags en el port i altres 26 en funció del dispositiu de trànsit en l'itinerari de la cavalcada, els quals comptaran amb el suport d'altres 48 efectius més procedents de les diferents unitats de districte. A tot açò se suma la labor de suport i coordinació amb la Policia Nacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento