Comunitat Valenciana

ANGED espera rebre aquest diumenge 31 de desembre prop d'un milió de visitants

  • El portaveu de l'entitat a la Comunitat assegura que podria convertir-se en el "millor dia de la campanya" Nadal-Reis quant a vendes.
  • La campanya de Reis "pot fer que el comerç valencià torne a xifres de vendes desconegudes des de 2006".
  • "Les nostres tendes al desembre han batut rècords de visites i els festius que hem obert ja estan dins dels dies de més vendes de l'any" explica l'entitat.
Compra, compras, comprar, regalo, regalos, regalar
Compra, compras, comprar, regalo, regalos, regalar
EUROPA PRESS
Compra, compras, comprar, regalo, regalos, regalar

El pròxim diumenge 31 de desembre les grans superfícies valencianes tornaran a obrir les seues portes i esperen que quasi 1 milió de clients visiten les seues tendes, amb el que podria convertir-se en el "millor dia de la campanya" de Nadal-Reis quant a les vendes.

Segons ha informat la patronal Anged en un comunicat, la campanya de Nadal ha sigut positiva en les grans superfícies valencianes i ara la de Reis "pot fer que el comerç valencià torne a xifres de vendes desconegudes des de 2006".

"L'èxit de les obertures dominicals és irrefutable. Les nostres tendes al desembre han batut rècords de visites i els festius que hem obert ja estan dins dels dies de més vendes de l'any 2017, donant una nova ocupació a 4.000 valencians i valencianes durant aquesta campanya" ha afirmat Joaquín Cerveró, portaveu d’Anged a la Comunitat Valenciana.

En aquesta campanya de Reis, a més dels regals, decoració i alimentació, el tèxtil d'hivern ha començat a tenir una gran demanda davant l'arribada de les temperatures més baixes.

Per a Cerveró, "la celebració de la Nit de cap d'any ha canviat en els últims anys" i ara "les famílies i els grups d'amics es reuneixen en festes privades i prefereixen comprar productes frescos i begudes d'alta qualitat per a prendre'ls en bona companyia en les seues cases".

Així, el consum de productes com el raïm del Vinalopó es manté, i creix de manera significativa el consum de les mandarines com a substitut dels raïms, i s'ha notat un augment de les compres de regals típics per a l'entrada del nou any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento