Comunitat Valenciana

Les naus 1, 2, 3 i 4 del Parc Central de València passaran a ser dotacions municipals per a Russafa i Malilla

  • L'Ajuntament de València ha aprovat aquest dijous en el Ple municipal el canvi d'ús de les naus municipals 1, 2, 3 i 4 situades en el Parc Central, uns edificis contemplats com a equipaments administratius que, amb aquesta decisió acordada per unanimitat, passaran a ser dotacions municipals per al veïnat de Russafa i Malilla.

El regidor de Ciutadans (Cs) Narcís Estellés ha assegurat que els nous usos de les naus "no han sigut bastant consensuats i no respecten l'activitat d'altres instal·lacions privades de l'entorn", segons ha indicat el consistori en un comunicat. Aquesta modificació urbanística "requeriria d'uns informes que no s'han fet", ha afegit.

En la mateixa línia s'ha manifestat el regidor del grup 'popular' Alfonso Novo, que ha assenyalat que els informes que avalen la decisió de l'equip de Govern són "contradictoris".

En la seua intervenció, el regidor d'Urbanisme, Vicent Sarrià, ha afirmat "que totes les modificacions que s'han fet en escoltar les reivindicacions veïnals s'han fet complint tots els procediments necessaris i que els informes dels tècnics ho avalen".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento