Comunitat Valenciana

Phoenix, segona gran confirmació de Low Festival 2018

  • VALÈNCIA, 21 (EUROPA PRESS)
Phoenix
Phoenix
EMMA LE DOYEN ART DIRECTION STUDIO MITSU
Phoenix

Els francesos Phoenix, una de les bandes de rock més venerades de l'escena independent europea, actuaran en el desé aniversari del Low Festival que se celebrarà a Benidorm del 27 al 29 de juliol de 2018. El grup s'uneix així a The Chemical Brothers com a primers confirmats per al desé aniversari del festival benidormer, segons ha informat el certamen en un comunicat.

En actiu des de 1999, el quartet comandat per Thomas Mars ha crescut en popularitat i èxit de crítica disc darrere disc, especialment, després de la publicació en 2009 de 'Wolfgang Amadeus Phoenix', un àlbum que els va valdre un premi Grammy a millor disc de música alternativa.

Des d'aleshores, han sigut caps de cartell dels principals festivals del món i han llançat dos àlbums que els han situat, de nou, entre els millors compositors de rock ballable del planeta. El més recent, 'Ti Amo', els ha portat a figurar una vegada més entre els millors discos d'este 2017 per a mitjans internacionals com NME o Consequence Of Sound. En el seu historial d'hits figuren ja autèntics himnes com '1901', 'Entertainment', 'Lisztomania' o 'J-boy', que sonaran amb més força que mai a Benidorm.

Van dos noms, fins al moment, per a #TheBigLow, però seran desenes els artistes que passaran pel desé aniversari de Low Festival. Tota una fita per a un festival que no ha deixat de créixer en els seus deu anys d'existència gràcies a una filosofia que cuida a públic i artistes per igual, amb cartells en els quals prima la varietat i la qualitat de les bandes confirmades al costat de serveis i espais amplis que redefineixen l'estàndard dels grans festivals d'estiu.

Els abonaments de tres dies per a Low Festival estan a la venda per 59 euros en lowfestival.es. Esta nit pujaran de preu. També estan disponibles els abonaments VIP (120€) i VIP Pool (160€), encara que aquests últims estan a punt d'esgotar-se.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento