Comunitat Valenciana

21 Oltra: "Hui toca callar un poc i que la gent s'expresse i exercisca el seu dret"

  • La vicepresidenta i portaveu de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, ha assegurat aquest dijous davant la jornada electoral a Catalunya que és una "bona notícia" quan la gent vota i ha advocat perquè els polítics callen en aquest dia i que el poble s'expresse, vote i exercisca este dret. En aquesta línia, ha expressat el seu desig que "vaja tot bé i que tothom puga expressar-se a través del seu vot".
Mónica Oltra en imatge d'arxiu
Mónica Oltra en imatge d'arxiu
GVA
Mónica Oltra en imatge d'arxiu

Així ho ha assenyalat a preguntes dels mitjans en una visita a Casa Caridad a València, on ha dit que s'està votant a Catalunya i "sempre és una bona notícia quan la gent vota". "El que ha de passar hui és que la gent vote amb llibertat i alegria, que cadascun vote la seua opció i quan el poble parla, que ho fa a través de les urnes, la qual cosa els polítics podem fer és callar un poc".

Al seu juí, els polítics parlen "molt" tots els dies de l'any, per la qual cosa ha advocat per "toca callar un poc i que la gent s'expresse, vote, exercisca el seu dret i una vegada s'haja expressat el poble, analitzarem" els resultats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento