Comunitat Valenciana

Les eleccions al rectorat de la Universitat de València seran el 22 de febrer

  • VALÈNCIA, 19 (EUROPA PRESS)
Edifici Històric de la Nau
Edifici Històric de la Nau
UV
Edifici Històric de la Nau

El professorat, alumnat i personal d'administració i servicis (PAS) de la Universitat de València (UV) votaran el 22 de febrer del 2018 per a triar nou rector o rectora de la institució acadèmica.

Les urnes es tornarien a obrir el 6 de març en cas de necessitar-se una segona volta. La Junta Electoral farà públic demà dimecres el calendari electoral.

Així s'ha establit hui durant el Consell de Govern de la Universitat, en el transcurs del qual la vicerectora d'Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat, Maria Vicenta Mestre, ha anunciat la seua candidatura.

ESTATUTS

La secretària general de la Universitat, María José Añón, ha recordat els articles dels Estatuts on es regula el procés electoral per al Rectorat.

Així mateix, el Consell de Govern ha donat el vistiplau a un pressupost de 16.000 euros per a finançar la campanya de les candidatures. Aquesta xifra es dividirà en funció de la quantitat d'aspirants.

En el punt de torn obert de paraules, la vicerectora Mestre ha anunciat que presentarà la seua candidatura a rectora. Per això, deixarà el seu càrrec en l'equip de govern en els pròxims dies.

Tant l'actual rector, Esteban Morcillo, com altres membres del Consell de Govern han expressat l'agraïment a Maria Vicenta Mestre pel seu treball des del Vicerectorat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento