Comunitat Valenciana

Un camió frigorífic s'incendia en l'A-7 al seu pas per Silla (València)

  • Un camió frigorífic que en eixe moment circulava sense càrrega s'ha incendiat en l'A-7 al seu pas per la localitat valenciana de Silla. El conductor ha pogut eixir del vehicle pel seu propi peu i ha sigut atès per efectius sanitaris en el lloc de l'incident encara que no ha necessitat ser traslladat.
Camió incenciado
Camió incenciado
CONSORCIO BOMBEROS VALENCIA
Camió incenciado

Els fets s'han produït sobre les 09.29 hores d'este dimarts en el quilòmetre 355 de la A-7, en el terme municipal de Silla. En concret, el sinistre s'ha registrat en l'accés des de la A-7 a Albacete per l'interior i a causa d'ell s'ha tallat la via en sentit Alacant, han detallat des del Centre de Gestió de Trànsit.

Fins al lloc s'han desplaçat bombers dels parcs de Silla, Catarroja, Torrent i Alzira que han actuat per a sufocar les flames, que han afectat totalment el camió, explica, per la seua banda, el Consorci Provincial de Bombers.

També ha acudit un Suport Vital Bàsic (SVB), el personal del qual ha atès al conductor in situ sense necessitat de trasllat a centre sanitari, ha apuntat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento