Comunitat Valenciana

L'última fase de proves del tram del Corredor entre València i Castelló arranca amb la formació de maquinistes

  • El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha anunciat que este mateix dilluns arranca l'última fase de proves del tram del Corredor Mediterrani que uneix València i Castelló amb la formació dels maquinistes i ha assenyalat que espera que açò porte a l'inici de les circulacions comercials "en poc temps".
Vies de tren, Corredor Mediterrani
Vies de tren, Corredor Mediterrani
ARCHIVO
Vies de tren, Corredor Mediterrani

Així ho ha anunciat el titular de Foment, Íñigo de la Serna, durant la presentació del Pla de Millora de la Qualitat de Rodalies a la Comunitat Valenciana en un acte celebrat en el Centre de Formació Tecnològica d'Adif-València al que han assistit el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig; la consellera d'Infraestructures, María José Salvador; l'alcalde de València, Joan Ribó; el delegat del Govern central, Juan Carlos Moragues, i la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, al costat d'alcaldes, regidors i representants de les organitzacions empresarials.

El ministre ha explicat que este mateix dilluns dóna començament l'última fase de proves del tram del Corredor Mediterrani, amb la formació de maquinistes, una vegada que s'han superat les proves dutes a terme per Adif i Renfe. "Esperem que açò en poc temps ens trasllade a l'inici de les circulacions ja comercials entre Castelló i València", ha expressat.

De la Serna ha assegurat durant la seua exposició que el Corredor Mediterrani és "una de les grans prioritats del Govern d'Espanya" i ha recordat que "acabem d'aconseguir una fita important", en referència a la finalització "fa escassos dies" de les obres corresponents al tram entre Tarragona i Vandellós, "que es troben ja en proves", ha agregat.

Esta "fita" és "important en termes de disminució dels temps de recorregut", atés que "estalvia prop de mitja hora en el trajecte de València a Barcelona", ha destacat el ministre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento