Comunitat Valenciana

Ford Espanya rebrà una ajuda directa de quatre milions del Consell en 2018

  • VALÈNCIA, 15 (EUROPA PRESS)
Planta de Ford a Almussafes
Planta de Ford a Almussafes
ARCHIVO
Planta de Ford a Almussafes

Ford Espanya rebrà una ajuda directa per valor de quatre milions d'euros per a la fabricació de vehicles elèctrics i la producció del nou model del Kuga, així com una altra de dos milions per a la Fundació per al Desenvolupament i la Innovació (FDI) -creada per la Generalitat Valenciana en col·laboració amb Ford- per a la formació dels treballadors. Esta proposta ha sigut aprovada per unanimitat de tots els grups.

Així ho ha aprovat este divendres la Comissió d'Economia, Pressupostos i Hisenda de les Corts Valencianes, que des d'este passat dimecres debat les esmenes que els diferents grups han presentat contra el projecte de pressupostos del Consell per a 2018.

Esta iniciativa, presentada pel PSPV i Compromís, proposa impulsar una transformació de l'estructura productiva de la Comunitat Valenciana com a part del document de bases i elements orientadors per a la transformació del model econòmic, a través del "suport al model Kuga, així com l'engegada de solucions sostenibles de mobilitat amb inversions per a la implantació d'infraestructures per a vehicles elèctrics".

També s'ha aprovat una subvenció directa de dos milions d'euros per a la Fundació per al Desenvolupament i la Innovació (FDI) per a formació de treballadors, amb l'objectiu que "s'adapten als nous processos de clústers industrials clau, com són la factoria Ford com els seus proveïdors i de tot l'entorn industrial d'Almussafes".

Esta proposta, també dels socialistes i de Compromís, ha sigut aprovada amb el suport de tots els grups amb representació en la cambra valenciana.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento