Comunitat Valenciana

Camps critica que se li cite "sense justificació" i tornarà a demanar el sobreseïment de la causa

  • L'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha criticat que en la seua citació com investigat per les presumptes irregularitats en la gestió de la Fórmula 1 no es realitze cap "justificació" i ha avançat que recorrerà i tornarà a demanar el sobreseïment de la causa, segons ha pogut saber Europa Press.
Camps Durant La seua Declaració Per la 'Causa Dels Trages'.
Camps Durant La seua Declaració Per la 'Causa Dels Trages'.
EUROPA PRESS
Camps Durant La seua Declaració Per la 'Causa Dels Trages'.

Camps haurà d'acudir a declarar com investigat el Jutjat d'Instrucció número 2 de València el pròxim 24 de gener al costat de l'expilot Jorge Martínez 'Aspar' a partir de les 10 hores, segons consta en una providència dictada per la jutgessa.

L'excap del Consell, després de tindre notificada la nova resolució, ha anunciat que la recorrerà i tornarà a demanar el sobreseïment del procediment.

Així mateix, ha criticat que se li haja citat a declarar com investigat després de tres anys d'investigacions "sense cap justificació", ni en l'escrit del fiscal ni en el de la jutgessa.

En este procediment hi ha cinc investigats: Camps, 'Aspar', la que fóra responsable del departament d'Esdeveniments de la Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana Belén Reyero, l'exdirector d'esta entitat, Nicolás Figueras, i l'exconsellera de Cultura Lola Johnson.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento