Comunitat Valenciana

La dona de Guadassuar va morir per infart després de la palissa de la seua parella, segons les primeres anàlisis

  • La dona de 43 anys morta en la localitat valenciana de Guadassuar va morir a causa d'un infart patit després d'haver rebut una palissa de la seua parella -un home de 40 anys que ha sigut detingut per agents de la Guàrdia Civil-, segons apunten les primeres anàlisis de l'autòpsia.
Un cotxe de la Guàrdia Civil en el lloc dels fets
Un cotxe de la Guàrdia Civil en el lloc dels fets
EUROPA PRESS
Un cotxe de la Guàrdia Civil en el lloc dels fets

Fonts de la investigació han assenyalat a Europa Press que, d'acord a les primeres proves, la causa directa de la mort no serien els colps, sinó que la causa de la defunció ha sigut un infart produït després d'haver patit el maltractament.

L'agressió es va produir sobre les 20.00 hores d'este dijous en la localitat valenciana de Guadassuar, en una vivenda del carrer Nou, a l'altura del número 41. En arribar els agents, la dona estava conscient però va morir després de ser ingressada en l'Hospital de la Ribera.

Va ser un veí el que va alertar a la Policia que estava escoltant una baralla entre la parella, segons fonts municipals, que han concretat que no els consta que hi haguera problemes previs entre tots dos.

La vivenda en la qual van tindre lloc els fets es troba en estos moments precintada, i l'Ajuntament té previst llegir esta vesprada un manifest per les víctimes de violència de gènere.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento