Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València comença a cobrar les multes de trànsit a no residents en la ciutat

  • "Qualsevol persona que comet algun tipus d'infracció estarà en igualtat de condicions siga resident a València o no", ha explicat Joan Ribó.
  • "Fins ara els no residents tenien una situació en la qual podien cometre qualsevol irregularitat en mobilitat i després la multa no es podia cobrar", ha recordat.
  • L'alcalde ha assenyalat que el cobrament de les multes a no residents en la capital serà possible gràcies a un acord aconseguit amb la Generalitat Valenciana.
Recursos de trànsit. Carreteres. Cotxes.
Recursos de trànsit. Carreteres. Cotxes.
EUROPA PRESS
Recursos de trànsit. Carreteres. Cotxes.

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha anunciat que, des d'este mateix dimarts, l'Ajuntament començarà a cobrar les multes de trànsit imposades a infractors no residents en la ciutat gràcies a un acord amb la Generalitat.

Així ho ha anunciat el primer edil de la capital valenciana en atenció als mitjans en un acte que ha tingut lloc amb motiu de la celebració de la Setmana de la Ciutat Educadora, en el qual ha participat en la taula institucional de la trobada 'Menjadors que eduquen. Diàlegs al voltant de l'educació i la sobirania alimentària'.

Ribó ha afirmat que este dimarts el consistori ha començat a cobrar les multes dels infractors en qüestions de mobilitat que no resideixen a València, cosa que no ocorria fins ara. "És important perquè a partir d'este moment qualsevol persona que comet algun tipus d'infracció estarà en igualtat de condicions siga resident a València o no.

Fins ara els no residents en València tenien una situació en la qual podien cometre qualsevol irregularitat en mobilitat i després la multa no es podia cobrar", ha explicat.

L'alcalde de València també ha assenyalat que el cobrament de les multes a no residents en la capital serà possible gràcies a un acord aconseguit amb la Generalitat Valenciana. Finalment, ha fet una crida "a totes les persones que fins ara pensaven que les seues multes no es cobrarien". "Que sàpien que a partir d'ara se'n van a cobrar totes. Tots som iguals, també en este tema", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento