Comunitat Valenciana

Puig advoca per millorar la connexió aèria amb el Canadà amb un vol directe

  • L'establiment d'un vol directe permetria "reforçar" el turisme procedent d'este país, segons la Generalitat Valenciana.
  • El cap del Consell ha destacat també la importància d'"estrényer relacions" en àmbits relacionats amb la investigació i la innovació.
  • El president continua amb les activitats previstes dins del seu viatge, en el qual també ha visitat les empreses Porcelanosa i Sistemas Genómicos.
Puig en el viatge institucional al Canadà
Puig en el viatge institucional al Canadà
GVA
Puig en el viatge institucional al Canadà

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha advocat per millorar la connexió aèria amb el Canadà, amb mesures per a establir un vol directe, per intensificar les accions de promoció turística que permeten ampliar les relacions entre la Comunitat Valenciana i el país nord-americà i per compartir experiències en I+D+i.

Puig ha realitzat estes declaracions després de la primera jornada de treball al Canadà, en la qual ha fet balanç de les activitats realitzades el dilluns, entre les quals figuren una reunió amb la vicegovernadora d'Ontario, Elizabeth Dowdeswell, així com visites a les instal·lacions de les empreses valencianes Porcelanosa i Sistemas Genómicos i una trobada amb empresaris.

El cap del Consell s'ha mostrat partidari d'explorar les possibilitats de millora de les connexions amb el Canadà, amb mesures com l'establiment d'un vol directe entre el Canadà i la Comunitat Valenciana, que permetria "reforçar" el turisme procedent d'este país, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

Puig, qui així li ho ha traslladat a l'ambaixador d'Espanya al Canadà, Enrique Ruiz Molero, ha destacat també la importància d'"estrényer relacions" en àmbits relacionats amb la investigació i la innovació.

Referent a açò, després de visitar la unitat d'investigació de Sistemas Genómicos en la Universitat de Toronto, Puig ha apuntat a l'interés de la tecnologia biomèdica que allí es desenvolupa i ha assenyalat que "seria molt important que es poguera aplicar a la Comunitat Valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento