Comunitat Valenciana

STEPV reclama millores laborals i "dignificació" del treball docent en el Dia del Mestre

  • El Sindicat de Treballadors de l'Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha reclamat al Consell, coincidint amb la commemoració del Dia del Mestre, "millores en les condicions laborals i una campanya de dignificació de la tasca docent i de l'educació".

En un comunicat, el sindicat ha explicat que "les retallades en educació aplicades pel Govern central i que va aplicar l'anterior Consell han contribuït al desprestigi de l'escola pública i del professorat" i, a més, estos últims mesos s'ha produït "una campanya orquestrada de desprestigi a l'escola pública i als docents amb acusacions infundades d'adoctrinament".

"Si a això li sumem l'empitjorament de les condicions laborals del professorat, la imatge de l'escola es degrada encara més. El professorat té una enorme responsabilitat entre mans, que no és ni més ni menys que la preparació de les noves generacions que han de portar avant esta societat tan complexa i globalitzada. Este repte no es pot fer amb èxit en unes condicions empobrides i en una campanya constant de desprestigi social", ha agregat.

Per açò, demana a l'administració que treballe en la recuperació de les condicions laborals del professorat, per la seua estabilitat i engegue campanyes públiques de dignificació de la tasca docent.

STEPV ha convocat concentracions a Alacant, València i Castelló el pròxim 14 de desembre en eixe sentit, així com este dimarts 28 de novembre també en les tres capitals per la consolidació i estabilitat del professorat interí.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento