Comunitat Valenciana

Una xiqueta de 4 anys resulta ferida després de ser atacada per un gos en una vivenda de Chiva

  • Una xiqueta de quatre anys ha resultat ferida després de ser atacada per un gos en una vivenda de la localitat valenciana de Chiva, segons han informat a Europa Press fonts municipals. La menor roman ingressada en l'Hospital La Fe de València.
Un carrer de Xiva
Un carrer de Xiva
AYUNTAMIENTO DE CHIVA
Un carrer de Xiva

Els fets es van registrar dilluns passat en un domicili de Chiva en el qual es trobava la xiqueta al costat d'uns familiars. No estaven els seus pares en eixe moment, han explicat les mateixes fonts.

Van ser els familiars els que van cridar la Policia Local sobre les 18.15 hores i li van alertar que la menor havia sigut atacada per un gos i sagnava abundantment.

Fins al domicili es van traslladar diversos agents i van observar a la xiqueta amb diferents ferides i als familiars molt alterats. Les lesions obeïen a l'atac d'un dels dos gossos que estava en la vivenda: un Pit bull, de raça perillosa; o un llaurador.

La Policia va traslladar inicialment a la menor fins al centre de salut, on la van atendre d'urgències, i seguidament una unitat del Servei d'Ajuda Mèdic Urgent (SAMU) li la va portar a l'Hospital de Manises (València).

Els agents van tornar a la vivenda després de portar a la menor al centre sanitari i van obrir diligències d'investigació per a esbrinar què havia ocorregut. Mentrestant, van avisar una empresa municipal de recollida d'animals perquè es portara als gossos. Actualment s'estan fent proves per a esbrinar què gos li va mossegar, o si van ser els dos.

La menor va ser traslladada des de l'Hospital de Manises fins a l'Hospital La Fe de València, on roman ingressada, han confirmat fonts del centre sanitari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento