Comunitat Valenciana

Uns 400 policies locals vetlaran per la seguretat en la Marató del diumenge a València

  • Per a la regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, "és un dels majors desafiaments de tot l'any per a la Policia Local quant a organització i seguretat".
  • Els primers talls de trànsit per al desenvolupament d'aquest esdeveniment es produiran a les 7.15 hores del matí del diumenge.
  • Com a novetat, enguany se'n van a establir passos controlats per a vianants en els carrers Colón i Xàtiva i en la Plaça de l'Ajuntament.
Maratón de Valencia
Maratón de Valencia
MARATÓN DE VALENCIA
Maratón de Valencia

Un total de 383 policies locals vetlaran el pròxim diumenge 9 de novembre per la seguretat en la Marató de València, en la qual es preveu una assistència de més de 28.000 corredors, segons ha informat l'ajuntament en un comunicat.

La Regidoria de Protecció Ciutadana ha ampliat en 43 agents el dispositiu per a l'edició d'enguany, amb el que sumen 383 enfront dels 340 del passat any. No obstant açò, el nombre total d'efectius, tant els agents que cobreixen el desenvolupament de la carrera com els quals han intervingut d'alguna manera en els dies previs a la mateixa amb els preparatius necessaris, eleva el nombre de policies locals a 433.

"Hem ampliat el nombre d'agents que participaran en el dispositiu d'enguany perquè el nombre de participants augmenta cada edició i també el públic que segueix la carrera", ha indicat Anaïs Menguzzato, regidora de Protecció Ciutadana.

Així mateix, ha agraït a tota la plantilla de la Policia Local el "gran esforç que realitzen per donar el millor servei possible en el que ja suposa, sens dubte, un dels majors desafiaments de tot l'any per a la Policia Local quant a organització i seguretat", ha subratllat.

L'edil també ha destacat "la comprensió dels veïns de València" perquè, segons ha recordat, els primers talls de trànsit es produiran a les 7.15 hores del matí del diumenge. Concretament, afectaran diferents vies com l'Avinguda de Balears, Blasco Ibáñez fins al carrer Manuel Candela, Armada Espanyola, carrer Regna i Doctor Lluch. Així mateix, es veuran afectats els ponts de Montolivet, el pont del Regne i de l'Assut d'Or.

Els següents talls de trànsit es produiran a les 9.30 hores en l'Avinguda de Campanar, l'Avinguda del Cid, Vall de la Ballestera, Pío Baroja, 9 d'Octubre, Arxiduc Carles i Pérez Galdós. Com a novetat, enguany se'n van a establir passos controlats per a vianants en el carrer Colón, Xàtiva i Plaça de l'Ajuntament.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento