Comunitat Valenciana

La comissió bilateral Estat-Generalitat Valenciana abordarà discrepàncies sobre modificacions dels pressupostos de 2017

  • La comissió bilateral de cooperació entre l'Estat i la Generalitat Valenciana ha acordat iniciar les negociacions per a resoldre les discrepàncies existents sobre una disposició del Consell que va modificar la llei de pressupostos de 2017 referent a l'estabilització de l'ocupació temporal dels exercicis 2017 a 2019.

Segons publica este dimecres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), les discrepàncies se centren en la disposició addicional tercera punt tres del decrete llei 2/2017 que modifica la llei de pressupostos. Esta disposició fa referència a la taxa addicional per a l'estabilització de l'ocupació temporal durant els exercicis 2017 a 2019 i detalla els sectors i funcions inclosos en este àmbit d'aplicació.

Així, es refereix a l'administració educativa, en relació amb la determinació del nombre de places per a l'accés als cossos de personal funcionari docent; a l'administració sanitària, respecte de les places de personal estatutari dels servicis de salut del Sistema Nacional de Salut, a les places de personal que presta assistència directa a les persones usuàries de servicis socials.

També a les places de personal que realitza la gestió de prestacions i polítiques actives en matèria d'ocupació, personal que preste servicis en matèria de gestió tributària i recaptació o en matèria d'inspecció i sanció de serveis i activitats, entre uns altres.

Es designarà un grup de treball per a proposar la comissió bilateral de cooperació la solució que procedisca i es comunicarà este acord al Tribunal Constitucional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento