La Marató de València provocarà corts de trànsit des d'este divendres a València

La Marató de València provocarà corts de trànsit des d'este divendres a València

La Marató de València provocarà corts de trànsit des d'este divendres a València
La Marató de València provocarà corts de trànsit des d'este divendres a València (AYUNTAMIENTO DE VALENCIA)
Ampliar
  • La 37 edició de la Marató València Trinidad Alfonso que se celebra este diumenge en la capital amb l'assistència de 20.500 corredors més altres 8.500 en la 10K, provocarà corts de trànsit ja des d'este divendres, que afectaran la mobilitat de vianants i vehicles al llarg del cap de setmana.

Segons ha informat el Centre de Gestió de Trànsit, l'inici de la carrera serà a les 8.30 hores i està previst que finalitze al voltant de les 15.00 hores mentre que la 10k està programada de 8.30 a 9.45 hores.

El divendres, de 10.00 a 18.00 hores, es tallarà un carril de circulació en el pont de Mont-Olivet -els dos sentits de forma alternativa-, i a partir de les 22.00 hores en tots dos sentits, a més de l'avinguda del Professor López Piñero d'entrada.

Quant al dissabte, a partir de les 7.00 hores es tancarà el passeig de l'Albereda, des de la plaça d'Europa fins al pont de l'Assut de l'Or i un carril de la rotonda de plaça d'Europa per a la realització del mini-marató, fins a les 15.00 hores. A partir d'eixa hora, començarà el muntatge que afectarà les avingudes Institut Obrer i Professor López Piñero.

El dia de la Marató els autobusos de l'EMT oferiran servei gratuït des de l'inici del servei fins a les 16.00 hores, i les línies 35, 95 i 99 incrementaran el seu servei de 5.45 a 8.00 hores. A més, la línia 35 es quedarà en la rotonda del C. c. El Saler i la línia 95 en la rotonda d'Eduardo Boscà amb motiu de les proves. Pel que fa al tramvia, està previst que la línia 4 suspenga el seu servei de 8 a 10.30 hores, i les línies 6 i 8 de 8.00 a 12.00.

Al mateix temps, s'instal·laran dos punts d'encreuament per als vianants en el carrer Colón amb Russafa i en el carrer Sant Vicent amb la Plaça de l'Ajuntament. El Centre de Gestió de Trànsit ha habilitat els següents telèfons per a l'atenció ciutadana: 963 94 02 00 i el whatsapp 672 11 42 01.

ESTACIONAMENTS

Respecte als estacionaments, des de les 6.00 hores del diumenge s'habilitaran els diferents aparcaments per a corredors i assistents. El pàrquing Aqua, amb 2.400 places, tindrà l'accés complicat des de la calle Serradora, per la qual cosa s'haurà d'anar per Menorca, canviar de sentit i accedir per Amadeo Roca.

Al pàrquing de l'Oceanogràfic, amb 600 places, s'accedirà per l'avinguda d'Antonio Ferrandis sentit Eduardo Primer Yúfera. Al costat del pavelló de la Font de Sant Luis, està el pàrquing Fonteta, amb 300 places, i accés per l'avinguda dels Germans Maristes.

El pàrquing Alqueria del Basket, amb 1.250 places, tindrà el seu accés per l'avinguda d'Antonio Ferrandis i carrer Ángel Villena. Al pàrquing C. C. El Saler, amb 1.245 places, es podrà accedir per l'avinguda d'Antonio Ferrandis sentit Manuela Solís Claràs i Ricardo Muñoz Suay. El pàrquing Cementeri General, amb 1.075 places, funcionarà amb autobusos llançadora cada 10 minuts, des de les 6.00 hores, de la línia 99 de l'EMT des de l'aparcament fins a la rotonda del C. C. El Saler.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3187401/0/marato-val-ncia-provocar-corts-tr-nsit-des-deste-divendres-val-ncia/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios