Comunitat Valenciana

Els valencians esperen gastar entre 45 i 105 euros en el Black Friday, segons la Unió de Consumidors

  • Els valencians preveuen gastar el 24 de novembre, durant el Black Friday, entre 45 i 105 euros, segons una enquesta realitzada per la Unió de Consumidors Valencians. Esta particular promoció es considera ja com l'inici quasi oficial de la campanya de compres nadalenques.
Gent comprant en comerços
Gent comprant en comerços
EUROPA PRESS
Gent comprant en comerços

En un comunicat, la Unió de Consumidors ha recordat als ciutadans que "comprar per comprar no ens estalvia gens diners, que una compra compulsiva és més una trampa que un avantatge i que una oferta només es converteix en ganga si trobem el producte que realment necessitem a un millor preu".

Per açò, recomana evitar la compra impulsiva, tant presencial com online, per molt temptadores que puguen resultar les ofertes; fer una llista planificada de necessitats tant personals com de regals a comprar; limitar el pressupost de despesa, fixant un topall del que es pot gastar; analitzar les ofertes i la publicitat perquè "les trampes i enganys poden estar molt presents" i no deixar-se portar només pel percentatge de descompte dels productes.

També aconsella tindre sempre present que en les compres online el consumidor disposa de 14 dies per a desistir, penedir-se o retornar el producte mercat sense haver de donar explicació alguna o saber diferenciar entre verdaderes ofertes de productes i les "trampes de les empreses per a desfer-se dels estocs d'articles dels seus magatzems".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento