Detinguda a València per robar dos lingots d'or d'una caixa forta en la casa on treballava
Detinguda a València per robar dos lingots d'or d'una caixa forta en la casa on treballava POLICÍA NACIONAL

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat, les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents del robatori continuat en un domicili del districte de Centre del que es van portar diverses joies i dos lingots d'or de la caixa forta de la casa, així com diners que guardaven en diversos llibres.

Durant les investigacions els policies van esbrinar que l'empleada de la llar, aprofitant que es quedava sola, feia ús de la clau de la caixa forta i anava sostraient les joies, els diners i finalment els lingots d'or, moment en el qual la víctima es va adonar de la falta dels efectes.

Els agents van localitzar a la sospitosa en el seu domicili i voluntàriament els va entregar els efectes que encara tenia en el seu poder. Els lingots d'or i els diamants incrustats en una de les joies ja havien sigut venuts a una casa de compravenda.

Finalment va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força i van recuperar un fermall d'or, uns pendents d'or amb brillants, un anell d'or amb brillants i un anell de plata que van ser entregats al seu propietari. L'arrestada, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Consulta aquí más noticias de València.