L'home acusat de degollar a la seua filla a Alzira torna a la vivenda per a una reconstrucció del crim
L'home acusat de degollar a la seua filla a Alzira torna a la vivenda per a una reconstrucció del crim EUROPA PRESS

Este home, de nacionalitat romanesa, ha sigut traslladat des de dependències policials fins a la vivenda, on ha sigut rebut per mig centenar de veïns amb crits de 'podreix-te' i amb nombrosos insults.

La Policia escortava a l'home, que anava amb la cara descoberta. Ho han traslladat fins a la vivenda sobre les 11.15 hores i ha romàs allí fins a les 13.30 hores aproximadament.

Els agents investiguen si este home va degollar a la seua filla per "venjança" a la mare, segons ha indicat el delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, qui ha puntualitzat que esta és una de les línies d'investigació que es barregen.

Este home va degollar presumptament a la seua filla i després es va tirar pel balcó d'un segon pis i va caure damunt d'un cotxe. Va ser atès de les seues lesions i traslladat a dependències policials. La dona, que no es trobava en el domicili, va haver de ser atesa per una crisi d'ansietat després d'assabentar-se de l'ocorregut.

L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha llançat un missatge de "ja n'hi ha prou" després de la mort de la xiqueta i ha demanat seguir amb la "lluita i la denúncia". "És un moment difícil i dur per a qualsevol representant públic, per a un alcalde", ha afirmat Gómez, qui ha expressat el sentiment de "dolor" i "repulsa" del consistori -que ha declarat un dia de dol- pel succés.

Consulta aquí más noticias de València.