Comunitat Valenciana

Moragues condemna la mort de la dona d'Elda i insta a fer una reflexió col·lectiva davant les agressions masclistes

  • El delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha condemnat este divendres la mort de la dona d'Elda (Alacant) que va rebre un tret de la seua exparella quan anava a arreplegar al seu fill al col·legi i ha instat al fet que es faça una reflexió col·lectiva perquè situacions similars no es tornen a repetir.
Juan Carlos Moragues, en atenció als mitjans en imatge d'arxiu
Juan Carlos Moragues, en atenció als mitjans en imatge d'arxiu
Europa Press
Juan Carlos Moragues, en atenció als mitjans en imatge d'arxiu

Moragues ha expressat la seua "condemna i repulsa mes enèrgica a la tragèdia viscuda a Elda" que suposa la cinquena víctima mortal pel "terrorisme masclista" a la Comunitat Valenciana en el que va d'any i la 44 en tota Espanya.

"Esta situació requereix que totes la societat, les administracions públiques, el poder judicial i les associacions implicades fem una reflexió col·lectiva perquè no es tornen a repetir casos com el d'Elda", ha dit Moragues.

En este sentit ha advocat per treballar en la conscienciació i sensibilització de la societat en una problemàtica que ens envolta. Ha indicat que hi ha moltes dones patint en silenci "autèntics episodis de terror" i ha instat a eliminar "els murs d'invisibilitat" i fer per a "que tots junts tinguem la fortalesa per a la prevenció i sensibilització".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento