Toni Cantó (Cs) creu que Forcadell i els membres de la Taula són "uns covards" davant d'un jutge

Toni Cantó (Cs) creu que Forcadell i els membres de la Taula són "uns covards" davant d'un jutge

Toni Cantó (Cs) creu que Forcadell i els membres de la Taula són "uns covards" davant d'un jutge
Toni Cantó (Cs) creu que Forcadell i els membres de la Taula són "uns covards" davant d'un jutge (CONGRESO)
Ampliar
  • El diputat de Ciutadans (Cs) en el Congrés Toni Cantó ha assenyalat -en relació a la declaració de la presidenta del Parlament Carme Forcadell i els membres de la Mesa davant el Tribunal Suprem, en la qual haurien renunciat a la unilateralitat de la independència de Catalunya- que "són molt valentes silenciant a la resta del Parlament, demanant a la gent del carrer que es llancen i que assumisquen el perill, però quan estan davant d'un jutge són uns covards".

En declaracions als mitjans abans d'assistir a un congrés sobre l'autogovern valencià, Cantó ha agregat que "la pena és que, encara que diguen que tot va ser de broma, la broma els està costant milions i milions d'euros d'inversions en empreses que s'han escapolit de Catalunya", a més de llocs de treball que "van a tardar moltíssim a tornar".

Sobre el fet que l'expresident de la Generalitat catalana Carles Puigdemont seguisca considerant-se com a president legítim en l'exili, ha assenyalat que no solament li l'ha sentit a ell últimament, sinó també a "gent d'En Comú Podem, la marca de Podem a Catalunya, que segueixen dient que són el govern en l'exili pràcticament, el govern real".

Al seu juí, l'actitud de Puigdemont és "un altre acte digne d'un covard que ha deixat els ciutadans del carrer i s'ha deixat anar, ell que pot, a Brussel·les a plantejar la seua defensa". "Són uns covards", ha resolt.

Consulta aquí más noticias de València.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/3183196/0/toni-canto-cs-creu-que-forcadell-els-membres-taula-son-uns-covards-davant-dun-jutge/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios