Comunitat Valenciana

Compromís proposa en les Corts exigir al Govern central que retire els seus recursos a les lleis socials autonòmiques

  • Compromís ha registrat en les Corts Valencianes una proposició no de llei d'urgència per a exigir al Govern central la retirada dels recursos d'inconstitucionalitat a les lleis de funció social de la vivenda i contra la pobresa energètica aprovades pel parlament valencià.

Amb esta iniciativa, Compromís vol també que les Corts manifesten el seu suport a l'exercici de l'autogovern per part de les institucions valencianes, ha informat el partit en un comunicat.

Segons el seu portaveu, Fran Ferri, "estes lleis responen els objectius tant del Consell com de les Corts d'impulsar mesures per a continuar reduint la pobresa i millorar les condicions de vida de les persones que es troben en situació d'exclusió".

Al seu juí, "els recursos del govern de Rajoy a les lleis socials aprovades per les Corts són una mostra més de l'alternativa que planteja el PP" perquè "a la corrupció se li sumen les retallades en drets i la desigualtat per bandera".

"Ataquen el nostre autogovern perquè des de 2015 estem exercint les nostres competències per a millorar la vida de les persones i no per a omplir la butxaca d'uns pocs. Exigim a Rajoy i el Govern central alguna cosa molt senzilla: si no volen treballar per a ajudar les persones més vulnerables, com a mínim, que ens deixen fer-ho a la resta", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento