Comunitat Valenciana

Oltra mostra el suport de Compromís als seus edils d'Alacant, que deixen el tripartit pel processament d'Echávarri

  • La vicepresidenta del Consell i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha traslladat este dimarts "tot el suport" d'esta coalició als membres del seu grup municipal en l'Ajuntament d'Alacant després d'anunciar la seua decisió de deixar el govern d'esta ciutat després del processament de l'alcalde, el socialista Gabriel Echávarri, i que este no dimitisca.

La titular del Jutjat d'Instrucció número 9 d'Alacant ha decidit processar a Echávarri en relació a les presumptes irregularitats en el fraccionament de contractes de la Regidoria de Comerç, en la qual el primer edil tenia competències en el Nadal de 2016.

Oltra ha mostrat, preguntada per la decisió del grup municipal de Compromís d'Alacant de deixar l'executiu local, el respatler de "tota la coalició" als regidors que ho integren.

La vicepresidenta de la Generalitat s'ha pronunciat d'esta manera en la roda de premsa que ha oferit al costat dels altres portaveus de Compromís, Joan Ribó, Àgueda Micó i Julià Álvaro, per a parlar de finançament autonòmic.

"Si ja ho han dit els que ho han de dir, òbviament, açò és una qüestió en la qual el grup municipal de Compromís d'Alacant té tot el suport de tota la coalició de Compromís", ha asseverat la responsable autonòmica.

Pel seu costat, la també portaveu de Compromís i coordinadora nacional del Bloc, Àgueda Micó, ha expressat el "ple suport" de la coalició als seus edils a Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento