Comunitat Valenciana

El carrer Sant Vicent de València es reobri aquest dimarts després de la seua reurbanització integral

  • La remodelació del tram entre Sant Agustí i Periodista Azzati deixa voreres més amples i amb arbres, i un carril menys per a la circulació de vehicles.
  • També reobrin els carrers Padilla i Periodista Azzati, després de romandre tancat des del passat estiu per a la seua reurbanització.
  • L'avinguda de l'Oest mantindrà el doble sentit per a facilitar la connexió directa dels autobusos amb el Mercat Central i l'accés dels serveis i logística.
Operarios ultimaban este lunes los pasos de peatones para la apertura de la céntrica calle San Vicente de València tras su remodelación.
Operarios ultimaban este lunes los pasos de peatones para la apertura de la céntrica calle San Vicente de València tras su remodelación.
20MINUTOS.ES
Operarios ultimaban este lunes los pasos de peatones para la apertura de la céntrica calle San Vicente de València tras su remodelación.

El cèntric carrer Sant Vicent de València es reobri al tràfic rodat aquest dimarts, 7 de novembre, a partir de les 8.00 hores del matí. En concret, ho fa en el tram entre la plaça de Sant Agustín i el carrer Periodista Azzati, després de romandre tancat des del passat estiu per a la seua reurbanització.

Els carrers Padilla i Periodista Azzati també s'obriran per al tràfic en aqueix mateix moment, després d'haver sigut també remodelades. La intervenció redueix un carril per a la circulació de vehicles alhora que eixampla les voreres, que comptaran amb arbrat.

Amb aquesta obertura, segons fonts municipals, es permetrà també de nou el gir a la dreta per a tot tipus de vehicles des del carrer Xàtiva a Sant Agustín, modificat fa unes setmanes per a facilitar un millor servei dels autobusos de l'EMT.

D'altra banda, l'avinguda de l'Oest mantindrà el doble sentit des de Sant Agustín per a facilitar la connexió directa de l'autobús públic amb el Mercat Central i facilitar l'accés dels serveis i la logística en els comerços del centre històric. D'aquesta manera, el carrer Sant Vicent -que comptarà des d'ara amb un carril de circulació més un carril bus i passos de vianants no semaforitzats connectant carrers per als vianants- tindrà un caràcter de viari local (30 quilòmetres per hora de velocitat màxima per als vehicles), mentre que l'accés de l'avinguda de l'Oest facilitarà la logística dels serveis i l'àrea comercial de l'avinguda i el Mercat Central.

Per la seua banda, el carrer Padilla passarà després de la nova reordenació a tenir un caràcter totalment local, d'accés a residents i zones de càrrega i descàrrega, estacionament de motos i plaça d'estacionament per a mobilitat reduïda, que com les de l'avinguda de l'Oest s'han situat comptant amb la participació de l'Associació de Comerciants del Centre Històric.

Finalment, el trànsit d'eixida de l'avinguda de l'Oest conduirà a Guillem de Castro, bé pel carrer Quevedo o des de la plaça de Sant Agustín, i solament s'autoritzarà el gir final a l'esquerra cap al carrer Sant Pau a l'EMT i els taxis (pel que recórrer el tram final d'eixida de l'avinguda solament serà útil per a residents i serveis en aqueix tram), en atenció tant a les necessitats d'agilitat i freqüència del transport públic com a la demanda veïnal d'anar reduint la circulació en aquesta via al mínim imprescindible, afirmen fonts de l'Ajuntament de València.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento