Comunitat Valenciana

Detingut amb 4 quilos d'haixix en el cotxe després de ser denunciat per consumir cocaïna en un pàrquing

  • Agents de la Policia Nacional d'Alacant han detingut un jove de 26 anys per transportar més de 4 quilos haixix en el seu cotxe, després de ser denunciat per consumir cocaïna en l'aparcament d'un centre comercial de la ciutat.
Els quatre bolics localitzats
Els quatre bolics localitzats
CNP
Els quatre bolics localitzats

La Comissaria provincial ha informat que l'operació es va dur a terme pel Grup de Resposta de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana quan van sorprendre a l'arrestat en el pàrquing d'un centre comercial consumint cocaïna, després de l'avís a la sala del 091 d'un vigilant de seguretat que informava dels fets.

Després de ser identificat, els policies van escorcollar el vehicle i va ser allí on portava amagada la droga: tres bolics d'haixix amb un pes superior als quatre quilos.

A més, es van trobar més de 100 grams de substància de tall, 136 grams de marihuana i diverses dosis de cocaïna perfectament embolicades i preparades per a la venda.

La intervenció del Grup de Reposada va permetre l'arrest d'un traficant especialitzat a comercialitzar amb haixix al detall i la desarticulació d'un punt negre de venda droga en la ciutat d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento