Comunitat Valenciana

Pugen a 18 localitzats en dos pasteres en la costa d'Alacant després de trobar tres més a El Campello

  • Agents de la Guàrdia Civil han localitzat tres persones més arribades en una pastera a la localitat alacantina de El Campello, que se sumen a les huit trobades prèviament. A més, altres set persones han sigut trobades després d'arribar una segona embarcació a Calp.

Segons ha informat la Benemérita, en el cas de El Campello ha arribat una embarcació a Cala Les Palmeres. Al principi, la Guàrdia Civil ha detingut 8 homes -aparentment sis d'ells majors d'edat i dos menors-. Tots presenten bon estat de salut, encara que han sigut reconeguts per la Creu Roja. Posteriorment, ha informat de la localització de tres homes més, majors d'edat, en la zona de Venta La Nuza, amb el que el total de persones ascendeix a 11.

D'altra banda, han precisat que a Calp la Policia Local ha localitzat una pastera en la platja de l'Arenal amb set persones.

Creu Roja ha informat que mantindrà en alerta a tots els seus equips d'emergència de la província (especialitzats en assistència de pasteres) durant les pròximes 72 hores davant la possibilitat que puguen arribar més embarcacions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento