Comunitat Valenciana

1 La Premi Jaume I en Economia adverteix que la independència seria "molt roïna" per a Espanya i Catalunya

  • La Premi Rei Jaime I en Economia en 2017, Carmen Herrero, ha advertit este divendres que una declaració d'independència seria "molt roïna" des del punt de vista "econòmic, social i de ruptura" per a Catalunya i Espanya i sobre este tema ha recalcat que els diners "no tenen localització i busquen llocs on no hi ha risc". "Jo desitjaria que no es produïra perquè seria molt lamentable", ha recalcat.

Herrero, en roda de premsa este divendres amb motiu de l'entrega dels guardons que s'entregaran dilluns que ve, ha aclarit que no té "una bola de cristall" i no pot "predir les conseqüències polítiques i econòmiques" d'una eventual independència de Catalunya.

No obstant açò, ha subratllat que els mercats "reaccionen ràpidament". De fet, ha recordat que quan el president de la Generalitat catalana, Carles Puigdemont, va anunciar la convocatòria d'eleccions "la borsa va pujar", però "després va baixar immediatament quan va dir que no".

"Els diners no tenen localització i busqunen llocs on no hi ha risc ni percepció de risc perquè les coses no estan clares", ha constatat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento