Comunitat Valenciana

González Pons se solidaritza amb Oltra: "No és llibertat d'expressió assetjar les famílies"

  • L'eurodiputat del PP Esteban González Pons ha expressat la seua solidaritat amb la vicepresidenta del Govern valencià i líder de Compromís, Mónica Oltra, qui anit va patir un escarni en la seua casa per part d'ultres d'extrema dreta. El representant 'popular' ha recalcat que "no és llibertat d'expressió assetjar les famílies".
Tuit d'Esteban González Pons
Tuit d'Esteban González Pons
TWITTER
Tuit d'Esteban González Pons

En un missatge difós a través del seu compte de Twitter, González Pons assenyala: "Intolerable. Vull mostrar la meua solidaritat amb @monicaoltra. No és llibertat d'expressió assetjar les famílies, sé el que dic. Escarnis, NO".

D'esta forma l'eurodiputat al·ludeix als fets que van ocórrer al març de 2013 davant el seu domicili familiar -quan ocupava el càrrec de vicesecretari general d'Estudis i Programes del Partit Popular-, quan va denunciar que algunes persones de la PAH van pujar al replanell i van romandre "almenys" deu minuts cridant el timbre i colpejant la porta amb la mà.

Segons la gravació de l'escarni a Mónica Oltra difós a través de Twitter, al voltant d'una desena de persones van intimidar a la líder de Compromís, agrupant-se davant el seu domicili mentre corejaven càntics de "Viva España" i portaven una pancarta a favor de la unitat d'Espanya. Diversos dels participants anaven encaputxats i amb les cares cobertes amb màscares.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento