Comunitat Valenciana

Estañ (Podem) condemna el "feixisme" i creu que l'ocorregut enfront de la casa d'Oltra no és equiparable a un escarni

  • El portaveu de Podem en les Corts Valencianes, Antonio Estañ, ha mostrat este dijous la seua "condemna ferma contra la violència i el feixisme" i ha lamentat que es vullga equiparar a un escarni l'ocorregut a les portes de la casa de la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, quan un grup d'ultradreta es va concentrar amb una bandera d'Espanya i màscares en la cara.
Antonio Estañ
Antonio Estañ
I. CABALLER/CORTS VALENCIANES
Antonio Estañ

"Estem veient que es vol equiparar això que va ocórrer a un escarni quan un escarni va nàixer en Argentina precisament contra un govern feixista i en defensa d'uns drets, allò que va ocórrer anit té a veure amb l'odi que s'està encoratjant i amb l'equidistància de molts grups que els fan sentir impunes", ha agregat.

Els fets es van produir anit, quan una desena de membres d'un grup d'ultradreta es va presentar en el domicili particular de la vicepresidenta emmascarats i, exhibint una bandera d'Espanya, amb una frase en pro de la unitat, per a acusar-la d'independentista.

L'acció d'assetjament va ser retransmesa en directe per Espanya 2000 en el seu compte personal de Facebook amb el títol 'Escrache a Mónica Oltra, vicepresidenta de la Generalitat Valenciana por Compromís, partido político que apoya los paisos Catalans'. A les 11.00 hores el video ja portava 15.000 reproduccions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento