Comunitat Valenciana

Institucions i partits polítics valencians condemnen l'escarni a Oltra

  • Les institucions i els partits polítics valencians han condemnat l'escarni patit en la nit d'este dimecres a la vicepresidenta del Govern Valencià, Mónica Oltra, en la seua casa per part d'un grup d'ultradreta.
Mónica Oltra en una foto d'arxiu
Mónica Oltra en una foto d'arxiu
GVA
Mónica Oltra en una foto d'arxiu

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, van parlar ja anit amb Oltra per a traslladar-li el seu suport i condemnar estos actes violents. A més, en el seu compte de Twitter Moragues assenyala: "Rebutgem qualsevol tipus d'intimidació. La tensió en el carrer cal rebaixar-la entre tots".

Les Corts han mostrat el seu "més absolut rebuig" a la "intimidació patida per la família" d'Oltra i el president de parlament valencià afig: "La impunitat dels delinqüents feixistes cada dia és més preocupant. Amenaça la vida, els drets i la convivència pacífica. Ànim".

El grup parlamentari popular ha mostrat així mateix la seua "enèrgica condemna a este tipus d'actes, lamentables, traspassant tots els límits. Intolerable" i la diputada del PP Elena Bastidas afig: "Lamentables estes coses i més en l'àmbit privat. La meua solidaritat amb Mónica Oltra i repulsa a autors".

El portaveu del grup socialista, Manuel Mata, ha mostrat així mateix "molts ànims" a Oltra. "No van a poder, no poden i no podran. No els tenim por", recalca.

El secretari i portaveu parlamentari de Podem, Antonio Estañ, li ha manat una "abraçada càlida". "El feixisme vol imposar el règim de la por. No li'l permetrem", ha assenyalat mentre que la síndica de Cs, Mari Carmen Sánchez, ha mostrat "el seu suport" a Oltra per "l'escarni patit anit". "Este tipus d'assetjament és intolerable i flac favor fan a la llibertat", ha assenyalat.

L'alcalde de València, Joan Ribó, recorda en el seu compte: "Mónica, junts hem fet front als poderosos que robaven i destruïen. Junts combatem el feixismes perquè la democràcia guanyarà. Estic amb tu".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento