Una avaria a Sants causa retards en la represa del servei de Rodalies

Usuaris de Rodalies de Renfe, ahir a l’estació de Gavà (Toni Garriga/EFE).
Usuaris de Rodalies de Renfe, ahir a l’estació de Gavà (Toni Garriga/EFE).
Usuaris de Rodalies de Renfe, ahir a l’estació de Gavà (Toni Garriga/EFE).
Els usuaris encara agafen els busos. Rodalies va viure ahir el seu primer dia laborable a ple rendiment. Una avaria en la senyalització, a Sants, va causar retards d’entre tres i 12 minuts a 10 trens de la línia C2, però que van arribar als 23 minuts en un comboi. L’incident es va produir cap a les 10.30 hores. En conjunt, Renfe va parlar de «normalitat».Tot i això, encara no s’ha recuperat el nombre d’usuaris habituals a Rodalies (hi ha viatgers que van en bus o en cotxe).  En hora punta, també es va registrar el retard de 20 minuts d’un tren, a les 7.30 h, a Sant Vicenç de Calders.

La Generalitat va valorar ahir la manifestació de dissabte com un toc d’alerta al Govern de Zapatero perquè es prengui seriosament les demandes en infraestructures. Artur Mas (CiU) va reclamar una reunió amb el president, José Montilla. El PSOE creu que la protesta obeïa a interessos electorals d’ERC i CIU.

Nous talls a la L2 i millores a la L11

El tram de la L2 entre La Pau i Artigues/Sant Adrià estarà tallat per obres entre les 22 h de dimecres i el final del servei de diumenge. Hi haurà bus especial. A la L11 s’ha obert un accés a l’estació de Torre Baró-Vallbona, per Escolapi Càncer.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento