Comunitat Valenciana

Puig espera que es realitzen "totes les detencions" dels "violents" que van provocar els incidents del 9 d'Octubre

  • El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha manifestat este dilluns que espera que "es produïsquen totes les detencions" dels "violents" que van protagonitzar els incidents en la manifestació del 9 d'Octubre perquè "va haver-hi més de dos persones que van estar alterant greument la convivència" i eixes persones "no representen a la Comunitat Valenciana".
Ximo Puig durant l'entrevista amb Europa Press
Ximo Puig durant l'entrevista amb Europa Press
Europa Press
Ximo Puig durant l'entrevista amb Europa Press

En declaracions als mitjans en ser preguntat pel goteig d'arrests, Puig ha indicat que el 9 d'Octubre es va donar "un espectacle lamentable, unes agressions lamentables" i la seguretat dels ciutadans "ha d'estar garantida sempre". Els qui alteren la convivència pacífica, ha dit, "han de tindre la resposta judicial i esta vé precedida de la policial".

Si a més, ha agregat, "alguns tenen algun tipus de representativitat, per descomptat és evident que ha de ser assumit que no poden tindre-la" perquè "cap violent pot representar a cap ciutadà decent d'este país".

El president valencià ha indicat que no volen que es torne a enfrontaments del passat i ha subratllat que la Comunitat "no té res a veure amb allò i no ha de significar, per descomptat, cap tipus de retorn al passat".

"Van ser uns quants violents indignes de ser valencians els que van actuar", ha remarcat, per a agregar: "L'única cosa que demane és que la llei actue sobre ells, que la policia actue sobre ells i assumisquen les conseqüències d'un comportament absolutament incívic que no representa a cap ciutadà bé".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento