Uns 300 gossos de la Comunitat Valenciana participaran en l'Exposició Internacional Canina de tardor a Talavera (Toledo)
Uns 300 gossos de la Comunitat Valenciana participaran en l'Exposició Internacional Canina de tardor a Talavera (Toledo) REAL SOCIEDAD CANINA

En este gran esdeveniment caní, que se celebrarà els dies 7 i 8 d'octubre en el Recinte Firal de la localitat toledana, està prevista la participació de més de 4.000 gossos de 200 races canines de diferents països, que competeixen per ser triats com a 'Millor Exemplar de l'Exposició'.

Hi haurà gossos procedents de diferents punts de la geografia espanyola, entre ells d'Alacant (147), València (165), Madrid (504), Barcelona (240) i Sevilla (124).

D'igual manera, hi haurà exemplars procedents de països estrangers com Alemanya, l'Argentina, els Estats Units, el Japó, Itàlia, Portugal, Suècia, Mèxic i Tailàndia.

Els juís començaran els dos dies a partir de les 09.30 hores, conformement als horaris establits per a cada raça. Les finals de grup s'iniciaran a partir de les 15.30 hores.

En esta exposició es posa en joc el Certificat d'Aptitud de Campionat de Bellesa (CAC) de la Reial Societat Canina d'Espanya, valedor com a punt obligatori per a l'obtenció del Títol de Campió a Espanya de Bellesa de la RSCE, així com el Certificat d'Aptitud de Campionat Internacional de Bellesa (CACIB) de la Fédération Cynologique Internationale (FCI).

Consulta aquí más noticias de València.